OM OSS

SOWA RELAX CENTER

Varmt Välkommen Till Oss Som Jobbar På Sowa Relax Center I Kungsbacka Kungsgatan 25 Vi Är Litet Nytt Företag Vi Jobbar Som , Vi Har Arbetsskada Med Fokus På Skadeställe , Klassisk Svensk Massage . Massageterapeut Och Massageterapi , Massageterapi . Fotmassage .coopmassage Hijama . Permanent Hårborttagning Laser Mediostar .

Hos Oss Erbjuds Du Alltid Behandling Med Fokus På Dig Som Individ. Våra Behandlingar Genomförs Av Certifierade Massörer Och/eller Massageterapeuter Med Gedigen Kunskap Och Erfarenhet Att Ta Hand Om Dina Muskler Utifrån Vad Du Behöver. Hit Kan Du Vända Dig Och Snabbt Få Hjälp Att Åtgärda Dina Besvär. 

Hos Oss Kan Du Teckna Ett Medlemskap Vilket Ger Dig Bättre Priser På Massage Samtidigt Som Du Skapar Dig En Rutin För Kontinuerlig Behandling Och Tid För Dig Själv. Utöver Detta Får Du Bättre Av- Och Ombokningsvillkor Samt Massa Andra Fördelar. Du Är Naturligtvis Även Välkommen Att Boka Massage Till Våra Normalpriser. Oavsett Vad Du Väljer Är Du Välkommen Till Oss.

Våra massörer är mycket erfarna och anpassar massagen till vad individen behöver. De är duktiga på djup, avslappnande och behandlande massage. Deras långa erfarenhet från tex rehabiliterande massage på sjukhus, i salonger och på SPA innebär att du får massage utifrån dina individuella behov.

Vi har också väldigt fina erbjudande till privatkunder och företag medlemmar kontakta oss plus om du företager och du vill göra dina anställdas hjärtan glada för en bra arbetsmiljö kontakta oss vi kan besök er för massage till fem personer eller fler .

Laserbehandling permanent hårborttagning vi samarbeta med de basta företag i Sverige ,

Victus Medical Group är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur, marknadsledande trådlyft och innovativ hudvård för kliniker och salonger , vi har också ackrediterad personal inom laser området och rabatter upp till 30 procent .

SOWA RELAX CENTER

MER OM OSS

Här du hittar du professionella nagelterapeuter och Fransstylister:

hittar du erfarna terapeuter som har gedigen kunskap av att ta hand om din naglar. Vi jobbar med flera olika material allt för att hitta det som passar dina behov och önskemål bäst.

Korta naglar som ofta går av eller biter du kanske på naglarna. Då kan vi hjälpa dig. Vi hjälper dig att få ett hållbart resultat på din lackning. Vi jobbar med material som Shellac, Plexi Gel, eller Akryl. Så vare sig du vill ha en förlängning eller ett mer naturligt resultat kan vi göra något som passar dig.

Få dina drömfransar på under två timmar!

Du kan välja mellan singelfransar för en naturlig look eller volymfransar om du vill ha en mer dramatisk markering av dina ögon.

Vår specialitet är fransförlängning. Vår personal har gedigen erfarenhet och vi använder produkter av högsta kvalitet levererade av ett svenskt företag vilket ger våra kunder en trygghetsgaranti.

SOWA RELAX CENTER

Sowa Relax Center
Org.nr : 900707-1450
Kungsgatan 25, 434 31 Kungsbacka
031-16 65 95
info@sowarelaxcenter.se