KLASSISK MASSAGE

KLASSISK SVENSK MASSAGE

Du får en terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage för Dina muskler vilket reducerar Dina spänningar. Smärta och begränsningar i rörelseapparaten arbetas bort tillsammans med Dig och terapeuten.
Klassisk svensk massage kan man ta både i förebyggande syfte eller när ett muskulärt problem har uppstått. Dina muskler masseras djupgående så att muskulaturen får en genomblödning.

Massage används ofta vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

TILL VÅRA KLASSISK MASSAGE BEHANDLINGAR
KAN DU ALLTID GÖRA FÖLJANDE TILLVAL:

Ansikt och huvuds massage Halvkropp 20 min
Ansikt och huvuds massage Halvkropp 30 min
Behandling vid arbetsskada med fokus på skadställe
Massage, Halvkropp 30 min
Massage, Halvkropp 40 min
Massage, Halvkropp 50 min
Massage, Helakropp 60 min
Massage, Helakropp 80 min
Massage, Helakropp 90 min

MER OM KLASSISK MESSAGE

Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, besvär med musarm, golfarmbåge och tennisarmbåge samt ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.
Massagens effekter:

– Mjukar upp och gör spända och ömma muskler elastiska
– Ökar blodflödet samt syre- och näringstillförseln i muskler
– Ökar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret
– Sänker blodtrycket
– Ökar prestations- och återhämtningsförmågan
– Ger en ökad kroppskännedom

Svensk Klassisk Massage är en avslappnande massage där man går igenom rygg , nacke , fram/baksida ben , säte armar , axlar och som avslutning lite ansiktsmassage.

FÖRETAGSMASSAGE – MASSAGE PÅ KONTORET

Jag arbetar med företagsmassage på arbetsplatser och på min mottagning. Företagsmassage är ett enkelt sätt att öka välbefinnandet hos personalen och minska sjukskrivningarna. Behandlingarna är dessutom helt avdragsgilla.Fördelar med företagsmassagePersonalen blir friskare och mår bättre.Arbetsgivaren behöver inte betala arbetsgivaravgifter för behandlingskostnaden.Kostnaden för behandlingen är avdragsgill.Den anställde blir inte förmånsbeskattad.Studier visar att massage minskar sjukfrånvaron och ökar både trivsel och kreativitet på arbetsplatsen. Massage sänker kroppens stresshormoner, löser upp muskelspänningar och minskar arbetsskadorna. Prova på din arbetsplats också!
Vi har bästa pris till Arbetsgivare och bästa pris .

VAD HÄNDER EFTER MASSAGEN?

Direkt efteråt kan du känna dig lite yrvaken eller behagligt ”mosig” vilket inte är konstigt då spänningar har lösts upp, oxytocin (ett ”lugn och ro-hormon”) har frisatts, blodtrycket sänkts med mera men du blir snart pigg och välmående. Om det är en av dina första gånger på massage eller om det var länge sedan du gick sist och du får en någorlunda djupgående behandling kan du även få känslan av träningsvärk i musklerna i ett par dagar efteråt, detta är helt normalt och blir mindre för varje behandling du går på. 

Efter behandlingen får du ett glas vatten eftersom massage bland annat ökar utsöndringen av vatten och avfallsprodukter genom njurarna.

SOWA RELAX CENTER

Kungsgatan 25, 434 31 Kungsbacka
031-16 65 95
info@sowarelaxcenter.se